Microsoft Dynamics 365 Business Central

man-coffee-cup-pen

Microsoft Dynamics 365 Business Central is dé oplossing voor ERP die elke ondernemer helpt om de financiën, service, sales en operaties met elkaar te verbinden en voor een meer gestroomlijnd bedrijfsproces te zorgen. Ook wordt met deze software de interactie met de klant nadrukkelijk verbeterd. Doel: het nemen van betere beslissingen.

Rekening worden nauwkeurig afgestemd
Met Microsoft Dynamics 365 Business Central ben je in de positie om de boekhouding, sales, inkoop, voorraad en klantinteracties aan elkaar te koppelen om zo een totaalbeeld van je bedrijf te creëren. Je brengt bijvoorbeeld de financiën gewoon in realtime in beeld. Ook de financiële afwikkeling kan veel sneller geregeld worden, dit geldt ook voor rapportages. Daarnaast wordt het debiteuren- en crediteurenbeheer vereenvoudigd en worden de rekeningen nauwkeurig afgestemd. Met deze nieuwe en verbeterde software worden ook prognoses nauwkeuriger in beeld gebracht.

Slimmere verkoop en een betere klantenservice
Microsoft Dynamics 365 Business Central stelt je in staat de voorraadniveaus te optimaliseren, voorkomt omzetdaling door derving en beperkt dus ook de tekorten. De winstgevendheid wordt aan de andere kant juist gemaximaliseerd en de software maakt ook slimmere verkoop en een betere klantenservice mogelijk. Het voert te ver om alle verbeterde functionaliteiten van Microsoft Dynamics 365 Business Central te benoemen, de algehele stelling dat je met het systeem beter onderbouwde beslissingen neemt dekt echter absoluut de lading.

Beste denkbare beveiligingsopties
Vanuit Outlook regel je de betalingen en met uitgekiende roosters houd je de projecten op schema en wordt overschrijding van het budget voorkomen. De genoemde functionaliteiten kun je overal toepassen, op elk apparaat. Daarbij gelden steeds de best denkbare beveiligingsopties. Binnen het nieuwe softwaresysteem verplaatst en bewaar je persoonlijke data op al je systemen. Microsoft zorgt er middels versleuteling voor dat onbevoegden nooit toegang tot je data krijgen. Uiteraard bied jij de medewerkers alle hulpmiddelen die nodig zijn en beslis je zelf wie toegang krijgt tot belangrijke bedrijfsgegevens en wie niet. Ook als werkgever kun je dus maatwerk bieden.

Neem je bedrijf overal mee naar toe
Door gebruik te maken van Microsoft Dynamics 365 Business Central neem jij je bedrijf als het ware overal mee naar toe, host je online vergaderingen en maak je veel beter samenwerken mogelijk. Dit doe je niet in de laatste plaats door de intelligente hulpmiddelen die in Office ingebouwd zijn. Gebleken is dat Microsoft Dynamics 365 Business Central veel meer is dan alleen ERP-software. Het is simpelweg de basis voor moderne bedrijfsvoering van elke moderne onderneming.

Haal veel meer uit je bedrijf
Je beheert gemakkelijker en beter als ooit tevoren je boekhouding en financiën, verkoop en marketing, logistiek en productie, je mensen en je bedrijfsprocessen. De software vormt een geheel met Office 365. Zo werk je behoorlijk efficiënter met bekende en vertrouwd aanvoelende software. Met de revolutionaire software haal je veel meer uit je bedrijf, werk je beter samen en leg je ook nog eens gemakkelijk contact met je klant en ook met collega’s. Wat wil je eigenlijk nog meer?